volledig, veilig en vertrouwd!

Iedere paardeneigenaar wil natuurlijk het allerbeste voor zijn/haar paard of pony.

En dat is precies wat Stal Frontera u biedt!

 

buitenluik

Binnenrijbaan 25x 60

In 2017 is er een tweede binnenbaan gerealiseerd van maar liefst 25x 60m. De hal is volledig geisoleerd wat in zomer en winter voor een aangenaam klimaat zorgt om uw paard of pony te trainen. De rijbaan is voorzien van een Agterberg bodem. Door deze aanvulling is er altijd ook een binnenbaan vrij voor pensionklanten om te rijden. U hoeft nooit te wachten tot de manegelessen zijn afgelopen om uw paard te kunnen trainen.

binnenhal 25x 60

Binnenrijbaan 20x 40

Deze binnenrijbaan heeft een afmeting van 20x40 meter en is voorzien van een nieuwe Agterberg bodem. Tevens is de rijbaan sinds dec. '13 geisoleerd! 20x40

Buitenrijbaan

De buitenrijbaan is in juni 2012 verlengd naar een afmeting van 24x100 meter. Hij is voorzien van een all-weather Agterberg bodem en een degelijke hoge houten omheining. Onder alle weersomstandigheden blijft deze bodem optimaal zodat u te alle tijden gebruik kunt maken van de buitenrijbaan.springbak

Longeercirkel

De begin 2011 overkapte longeercirkel heeft een diameter van 20 meter, is zeer degelijk omheind en voorzien van een Agterberg bodem.

longeerbak/buitenbak

 

Poets- en wasgelegenheid

Er zijn 8 poets-/wasplaatsen beschikbaar. Deze zijn geheel gerenoveerd in de zomer van 2015. Stromend water warm/koud is aanwezig, alsmede twee solariums.

wasplaatsen

Ruime boxen standaard

De standaard boxen hebben een afmeting van 3x3 meter. In dit gedeelte heeft u de keuze uit een stal met of zonder buitenluik. Alle boxen hebben een schuifdeur met een weefrek in de stalgang dat eventueel gesloten kan worden en een automatische drinkbak. Aan elke box is een dekenrek bevestigd waarop u dekens en dekjes kunt hangen. Er is mogelijkheid voor sociaal contact tussen de paarden als zij op stal staan door de tralies in de tussenwanden. Tevens hebben we enkele boxen met dichte tussenwanden.buitenluik

stalling

Luxe stalling met uitloop

Sinds 2017 hebben we ook boxen beschikbaar met een uitloop in een nieuw gedeelte. Deze paddockstallen zijn ruimer ten opzichte van de standaard boxen, en hebben elk een priveuitloop. De uitloop bestaat uit een deel beklinkerde ondergrond en een ruim deel is zand. Ze zijn optimaal gedraineerd, zodat uw paard altijd met droge voeten buiten kan staan. De uitlopen worden dagelijks schoongemaakt.paddockstal buiten

Afgesloten zadelkamer

Iedere pensionklant heeft de beschikking over een zeer ruime afsluitbare zadelkast. De zadelkasten bevinden zich in een afgesloten beveiligde zadelkamer. Naast uw zadel kunt u nog tal van andere zaken in het kastje opbergen.

Stapmolen

De stapmolen biedt ruimte aan vier paarden/pony's. De ondergrond is beklinkerd zodat de molen onder alle weersomstandigheden te gebruiken is. U kunt de molen gebruiken om uw paard/pony alvast los te stappen voor het rijden of om het dier na een intensieve training weer rustig op adem te laten komen. Tevens bestaat de mogelijkheid uw paard/pony door ons op doordeweekse dagen zonder extra kosten in de molen te laten zetten.

Springparcours

In juni 2012 hebben is de bestaande buitenbak verlengd naar een afmeting van 24 x 100 meter. Zodoende kan er nu het hele jaar door gesprongen worden op een optimale bodem. (Agterberg) Het hele jaar rond staat in het spring gedeelte een volledig parcours op, dat voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen. 

parcour 2015

Zomerseizoen weidegang

Als het weer het toelaat, bestaat de mogelijkheid uw paard of pony op de wei te laten. Indien mogelijk zullen de paarden/pony's in groepjes worden geweid.weide nieuw
wei

Trailerstalling

Als pensionklant van Stal Frontera wordt u de mogelijkheid geboden uw trailer op het terrein te stallen.

Paddocks

In de lente van 2010 zijn er 4 prachtige nieuwe paddocks gerealiseerd, in de zomer van 2015 kwamen er daar nog eens 6 bij! De paddocks zijn zeer degelijk omheind en optimaal gedraineerd. Uw paard of pony kan zo, zomer of winter, heerlijk buitenstaan! !paddocks achter

paddocks

kantine

Kantine

In de gezellige kantine met uitzicht op de beide binnenmanege's kunt u na de verzorging van uw paard even napraten met andere klanten.

 

Verzorging

De paarden/pony's krijgen twee keer per dag ruwvoer in de vorm van kuilhooi en twee keer per dag krachtvoer in de vorm van brok. De rantsoenen worden in overleg met u bepaald. Op doordeweekse dagen zetten wij uw paard /pony buiten in de molen of paddock en halen hem of haar ook weer binnen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


De stallen worden dagelijks opgestrooid met stro en eenmaal per 2 weken volledig uitgemest.

Eens in de twee weken komt er een hoefsmid langs. U kunt van zijn diensten gebruik maken, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen hoefsmid langs laten komen. Hetzelfde geldt voor de dierenarts.

Kortom, uw paard/pony staat 24 uur per dag onder professioneel toezicht.

Volledig, veilig en vertrouwd!

Tarieven actueel

Volpension paard
€ 355,- per maand
Volpension pony
€ 345,- per maand


Huur zadelkast € 75,- per jaar
Privéles 1 uur
€ 30,-
Privéles ½ uur € 15,-
Manegeles pensionklant
€ 6, per uur
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW